
Şenol Güneş, Fenerbahçenin Konya, G.Saray ve Bursa önünde fire vereceğini iddia etti.
‘Fenerbahçe takılacak!’
Güne?, “Kasımpaşa, G.Birliği ve Konya’yı yenersek yarı?ta öne geçeriz” dedi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, öğrencilerini yağanan tartışmalardan uzak tutmak için kolları s?vadı.
Kasımpaşa maçı öncesi futbolcularıyla yarım saat süren önemli bir toplantı yapan Güne?’in, “Fenerbahçe; Konya, Galatasaray ve Bursa maçlarında mutlaka puan kaybedecektir. Bizim fikstürümüz bu ağamada çok daha avantajlı gibi gözüküyor. Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Konya’yla oynayacağız maçlardan 9 puan çıkartırsak, yarı?ta Fenerbahçe’nin bir adım önüne geçeriz” diyerek futbolcularını motive ettiği öğrenildi.
“BU YOLDAN DÖNMEK YOK”
Beşiktaş maçını kazandıkları için tek tek futbolcularını tebrik eden Güne?, “Hepsinden önemlisi savağarak kazandığınız için hepinizi tekrar kutluyorum. 10 kişi kaldınız. İki kişilik oynadınız. İşte hep böyle olmalıyız. ?nancın zaferini gösterdiniz. ?ampiyonluk yolunda bu çok önemli bir ağamadır. Hepinizi alnınızdan öpüyorum Kasımpaşa maçını da kazanmalıyız. Bu yoldan artık dönmek yok” diye konuştu.
Trabzonspor’un hocası, Kasımpaşa maçı içinde uyarılarda bulunup şöyle devam etti: “Sakın hakemle gereksiz tartışmalara girmeyin. İlk yarıda İstanbul’da Kasımpaşa’yı farklı yenmi?tik. Bunu kafanızdan çıkartın. Kasımpaşa son haftalarda çok iyi futbol oynuyor. Çok dikkat etmeliyiz.”
htspor